بازسازی زمین چمن مصنوعی شهرداری و افزایش شوق نونهالان و نوجوانان به ورزش فوتبال
با بازسازی و بهبود زمین چمن مصنوعی شهرداری، شوق و اشتیاق نونهالان و نوجوانان به ورزش فوتبال در این منطقه افزایش یافته است.
به گفته حسن ايلانلو رئيس شوراي اسلامي شهرورئيس هیئت فوتبال شهرحسن آباد، این اقدام که مديريت شهري به منظور توسعه زیرساختهای ورزشی و تشویق جوانان به فعالیتهای سالم انجام شده، موجب شده تا نوجوانان و نونهالان بیشتری به جمع بازیکنان فوتبال بپیوندند و در تمرینات و مسابقات مختلف شرکت کنند.
وي افزود،بازسازي زمين چمن مصنوعي شهرداري دركنارزمين چمن طبعي با استانداردهای مدرن تجهیز شده و امکان برگزاری مسابقات محلی و منطقهای را فراهم ساخته است.
حضور پرشور نونهالان و نوجوانان در این زمین جدید نشان از علاقه و اشتیاق آنها به ورزش فوتبال و فعالیتهای گروهی داردوموجب افزایش سلامت جسمانی و روحی جوانان مي شود.